Oekraïne

Jongeren vanaf 12 jaar tot maximaal 17 jaar uit Oekraïne die opgevangen worden in regio Gouda, kunnen in Gouda naar school op de Internationale Schakelklas Gouda. Met ingang van het schooljaar 2022-2023 komen de Oekraïense leerlingen in reguliere nieuwkomersgroepen. 

AanmeldenWilt u een leerling aanmelden? Neem dan contact op voor een intakegesprek met mevrouw Helma van Puijenbroek: h.vanpuijenbroek@carmelcollegegouda.nl.Tijdens het gesprek vullen we onderstaand aanmeldformulier in. U kunt het formulier ook al vooraf invullen en meenemen.

Adressen
Adres voor de intake: ISK Gouda Aakwerf 46 in Gouda
Adres voor de lessen: ISK Gouda Aakwerf 46 en Calslaan 100 in Gouda’

Meer informatie

Voor meer informatie, neem contact op met mevrouw Helma van Puijenbroek: h.vanpuijenbroek@carmelcollegegouda.nl. Er wordt dan een afspraak gemaakt voor een inschrijving en een intaketoets. In het nieuwe schooljaar gaan we in overleg met leerlingen die het Nederlandse programma willen combineren met Oekraïens afstandsonderwijs, om samen te kijken waar maatwerk mogelijk is.

Oekraïense studenten van 18 jaar en ouder uit regio Gouda kunnen niet naar de ISK. Het MBO Rijnland gaat onderwijs geven aan deze studenten. Aanmelden kan via adijk@mborijnland.nl

Aanmeldformulier
Реєстраційний формуляр для міжнародного перехідного