Nieuwe regels op school i.v.m. coronavirus

De situatie in Nederland

Sinds de vorige update is de situatie rondom het coronavirus slechter geworden. Een aantal regio’s in de buurt zijn rood gekleurd. 

Als school werken wij er hard aan om er voor te zorgen al onze leerlingen onderwijs blijven krijgen. Voor de school blijven ook de regels belangrijk: We letten op 1,5 meter afstand, op de hygiëne (handen wassen, schoonmaken) en we houden de ramen en deuren open.

Leefregels op onze ISK

Samen (docenten, medewerkers en leerlingen) zijn we goed bezig om ons te houden aan alle afspraken die we gemaakt. In de pauzes  gaan we naar buiten. Alleen bij slecht weer laten we onze leerlingen binnen in de hal.

Denk ’s ochtends goed na over jouw kleding: het wordt herfst en het kan heel koud worden in de school, met de ramen en deuren open.


Online lessen voor leerlingen met (milde) klachten en voor leerlingen in quarantaine

De leerlingen die thuis blijven i.v.m. corona-gerelateerde klachten (bijvoorbeeld verkoudheid, keelpijn, koorts) gaan thuis verder leren. De mentor zorgt voor online lessen.

Docenten die klachten hebben, moeten natuurlijk ook thuis blijven. Is de docent thuis? Dan krijgen de leerlingen les in een andere ISK-groep. Ze krijgen werk van hun docenten.